23 augusti, 2011

Pancake

Godaste lowcarb pannkakan som jag ätit. Jag hade mer fiberhusk än tidigare, vilket gav en mer pannkaksliknande smak. Sedan är det viktigt att låta den vila innan den äts, gärna så att den kallnar helt. Jag åt den med philadefia och blåbär och drack läskande kolsyrat vatten med lime och mynta till. Soligt och varmt idag!

Ett ägg, 1 dl kaffegrädde, 1 msk fiberhusk, vaniljpulver och salt. Tillagad långsamt i smör i stekpanna.

2 kommentarer:

  1. va kul när det blir mer pannkaksaktigt, det gillar vi! :)
    men vad är kaffegrädde? hälften kaffe hälften grädde?

    SvaraRadera
  2. Det är 10% grädde som heter kaffegrädde. Köp Keldas(!) om du ska köpa, det är ren grädde i den. Om du vill roa dig kan du titta på Mildas innehållsförteckning...

    Det går såklart minst lika bra att nvända 40% grädde.

    SvaraRadera